ASBEST VERWIJDEREN

MET DE FOCUS OP VEILIGHEID EN CONTINUÏTEIT

Asbestsanering

Asbest verwijderen? Gaertner Milieutechniek BV is een gespecialiseerd asbestsaneringsbedrijf. Onze werkzaamheden zijn niet regiogebonden dus wij kunnen ingezet worden door heel Nederland. Asbest is een schadelijke stof en om die reden is het verplicht vanuit de overheid om dit te verwijderen. Het traject van asbest verwijderen begint bij een asbestinventarisatie. Hierbij wordt er (destructief) onderzoek gedaan aan het pand om te kijken of er asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Een deskundig asbestinventariseerder neemt monsters die hij laat onderzoeken in een erkend laboratorium. De resultaten ontvangen wij binnen 24 uur. 

Asbestsanering

Waarom asbestsanering?

Asbest is veelal in de bouw gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo is het isolerend, slijtvast, bestand tegen hoge temperaturen en bestand tegen zuren. Men wist vroeger niet dat asbest zo schadelijk kon zijn bij het inademen. Asbest bestaat namelijk uit minuscule vezels die in de longblaasjes blijven zitten bij het inademen. Hierdoor gaan de longblaasjes ontsteken en nemen ze uiteindelijk geen zuurstof meer op, met de dood als gevolg. Asbestkanker kan soms pas na 15-25 jaar ontdekt worden nadat men in aanraking is geweest met de stof. Daarom wordt er zo zorgvuldig en geïsoleerd mogelijk gewerkt bij het verwijderen van asbest.

Vraag prijs aan

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wij of u schakelt een onafhankelijk asbestinventarisatiebedrijf in.
  2. Het inventarisatierapport wordt naar ons toegestuurd. 
  3. Wij sturen u een offerte
  4. Na akkoord vragen wij een sloopmelding aan bij de gemeente en plannen wij de sanering in. Deze wordt geregistreerd in het Landelijk Asbestvolgsysteem.
  5. Tijdens de sanering worden alle veiligheidsmaatregelen genomen en gaan wij zo efficient mogelijk te werk.
  6. Na de sanering en het afvoeren van asbestafval krijgt u een eindcontrole en een vrijgave van een onafhankelijk laboratorium.
golfplaten dak zonder asbest

Asbest dak verwijderen en vervangen

Bij Gaertner Milieutechniek BV staat goede nazorg hoog in het vaandel. Daarom bieden wij het terugleggen van een nieuw dak na de asbestsanering aan bij onze opdrachtgevers. Er hoeft zo dus slechts één partij ingeschakeld te worden voor de aanvragen, sloopmeldingen, het verwijderen, afvoeren en het terugleggen van een compleet nieuw dak!!!

Correct en veilig

Bij Gaertner Milieutechniek BV gaan wij vakkundig te werk en staat veiligheid bij ons voorop.

VRAAG PRIJS AAN

Het kost u slechts 1 minuut!