Het gebruik van asbesthoudende materialen is sinds het jaar 1993 verboden in Nederland. Is je woning voor dit jaar gebouwd? Dan bestaat er een kans dat er asbest in je woning aanwezig is. In het dakbeschot van woningen die voor 1993 werden gebouwd werd vaak hechtgebonden asbest verwerkt. Dit soort asbest is niet meteen gevaarlijk, echter vormt het wel een gevaar als er vezels vrijkomen. Daarom is het verstandig om de aanwezige asbest te laten verwijderen door een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf.

Hoe weet ik zeker dat er asbest aanwezig is?

Asbest herkennen met het blote oog is erg lastig. Zeker als je niet dagelijks met asbest te maken hebt. Als je zeker wil weten of er asbest aanwezig is in het dakbeschot van je woning, dan is het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie aanbevolen. Tijdens de inventarisatie op locatie wordt er door specialisten onderzocht of er asbest aanwezig is. Door middel van een monster wordt later vastgesteld dat het gaat om asbesthoudende materialen.

Asbest dakbeschot laten verwijderen door een specialist

Een asbest dakbeschot laten verwijderen door een gecertificeerde saneerder? Gaertner Milieutechniek beschikt over alle benodigde certificaten om de asbest in je woning professioneel en veilig te verwijderen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering. Onze saneerders werken altijd volgens de richtlijnen, zodat je zeker weet dat het asbest vakkundig op een veilige manier wordt verwijderd.

Asbest dakbeschot verwijderen kosten

Wil je weten wat het verwijderen van een asbest dakbeschot kost? Dan kan je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je precies welke kosten je kunt verwachten voor het laten verwijderen van de aanwezige asbest. Heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN